Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Aanmelden

Uw kind aanmelden bij BS Dommelrode

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school!

Het aanmelden van kinderen vindt meestal plaats in de periode van de open dagen/avonden. Wat ons betreft mag u uw kind overigens het hele jaar door aanmelden. Het aanmelden gebeurt middels een digitaal formulier dat u hieronder kunt vinden.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

We vragen u om uw kind aan te melden in het schooljaar voorafgaand aan het jaar waarin uw kind 4 jaar wordt. Maar eerder inschrijven is ook mogelijk.
De meeste kinderen starten als 4 jarige op onze school. Voorafgaand aan het naar schoolgaan mogen kinderen bij ons op school komen “wennen”. Ze draaien dan mee in hun toekomstige groep en maken kennis met klasgenootjes en met de leerkracht.
Sommige kinderen zijn hun schoolloopbaan op een andere school begonnen en komen als gevolg van verhuizing naar onze school. In overleg met ouders en de vorige school wordt de eerste schooldag bij de Sprongh gepland.

Heeft u interesse in onze school? Neem dan gerust contact op met onze directeur Antwan van Summeren. Dit kan telefonisch (0413-472995) of per e-mail: dommelrode@verdi.nl